Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Vakantiepark Molenwaard neemt uitbreiding in gebruik

Algemeen 4 keer gelezen

OTTOLAND • Het nieuwe gedeelte op Vakantiepark Molenwaard werd vrijdag officieel in gebruik genomen. 

Na maandenlang werken zijn er meerdere toevoegingen aan het vakantiepark gerealiseerd. Deze bestaan uit 26 nieuwe accommodaties voor grote en kleine gezelschappen en extra faciliteiten, waaronder Speelschuur Molenwaard. 

‘De nieuwe dorpsstraat is nu een bruisend gedeelte op het vakantiepark’, meldt Van Hoorne in een persbericht. ‘Hier kunnen kinderen een ponyritje maken en spelen met water op het fonteinenplein. Daarnaast liggen er aan de dorpsstraat ook tal van nieuwe faciliteiten. Zo kunnen gasten een frietje eten bij De Frieterie, een ijsje halen bij Het IJskuipje en de leukste Fien & Teun spullen kopen in Aagjes Kadowinkel.’

Speelschuur Molenwaard
Een van de grootste toevoegingen aan het vakantiepark is Speelschuur Molenwaard. In de speelschuur duiken kinderen opnieuw in de wereld van Fien & Teun en kunnen zij spelen in de ballenbak, klimmen en klauteren in de speeltoestellen en meezingen en -dansen tijdens de minishows.

Speelschuur Molenwaard is niet alleen toegankelijk voor gasten van het vakantiepark, maar ook voor reguliere bezoekers en mensen uit de regio. De kosten voor een bezoek aan Speelschuur Molenwaard bedragen 7,50 euro voor kinderen tussen de 2 en 13 jaar. Vakantiepark gasten kunnen gratis naar binnen en abonnementhouders van Avonturenboerderij Molenwaard krijgen meer dan 50% korting.

Schaapskooitjes
In totaal zijn er 26 nieuwe accommodaties gerealiseerd, waaronder ook groepsaccommodaties. De nieuwe accommodatie typen bestaan uit Mike & Molly Schaapskooitjes, Luxe Hooischuren en rijwoningen aan de dorpsstraat waarvan sommige extra luxe bevatten en een privé sauna hebben.

Meer informatie over Vakantiepark Molenwaard is te vinden op www.vakantieparkmolenwaard.nl.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt Alblasserwaard en Klaroen.nl. Tevens betrokken bij Het Kontakt Media (Special Products).

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie