• Gitarist/zanger Jeroen Janssen verzorgt een gastoptreden.
• Gitarist/zanger Jeroen Janssen verzorgt een gastoptreden. Foto: Peter Boermans

LiveMusic SummerCafé op het terras van de Kat in de Wilg

25 aug, 08:28 Algemeen 243 keer gelezen

OUD-ALBLAS • Op zondag 30 augustus is er, bij goed weer, alweer de laatste keer van dit seizoen een optreden van MultiMusic op het terras van restaurant De Kat In de Wilg in Oud-Alblas.

Als gasten van het LiveMusic SummerCafé zijn er dit keer Nathan Hol op viool en Peter Habraken op klarinet. Bovendien is er een solo-optreden van Jeroen Janssen met zang en gitaar.

Door de combinatie van de bands Multi-Music en Don’t Explain ziet de muzikale bezetting er als volgt uit: pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Henk Kok, vibrafonist Sandro Estourgie, drummer Jack Weijts en Peter Boermans voor percussie en geluid. Zangeres Andrea Keller is op vakantie, maar gelukkig is Iris Boermans er voor een perfecte uitvoering van de vele mooie songs die tijdens het LiveMusic SummerCafé voorbij komen.

Reserveren op het terras is tevens reserveren voor het tweegangen muziekdiner, in verband met de beperktere ruimte op het terras door de 1,5 meter coronaregels. En het kan alleen doorgaan bij goed weer, omdat de ruimte binnen in het pand niet groot genoeg is om aan de coronavoorschriften te voldoen. Op de website www.katindewilg.nl kan men rond 14:00 uur checken of het doorgaat of niet.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke en altijd heel gezellige maaltijd met muzikanten en gasten. Er is keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor slechts € 19,50 per persoon, maar reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht.

Restaurant De Kat in de Wilg is te vinden aan de Peperstraat 28 Oud-Alblas en telefonisch bereikbaar via 0184-692770. Het muzikale programma loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie