• Zanger/gitarist Jeroen Janssen.
• Zanger/gitarist Jeroen Janssen. Foto: Aangeleverd

LiveMusic SummerCafé op het terras van de Kat in de Wilg

26 jun, 09:32 Algemeen 110 keer gelezen

OUD-ALBLAS/ALBLASSERDAM • Zondag 5 juli start de Alblasserdamse band Multi-Music weer het LiveMusic SummerCafé op het terras van restaurant De Kat In de Wilg aan de Peperstraat 28 in Oud-Alblas.

Door het versoepelen van de coronamaatregelen kan dit seizoen het Live Music Summer Café drie keer worden gepland en wel op de zondagen 5 juli, 9 augustus en 30 augustus.

Door de combinatie van de bands Multi Music en Don’t Explain ziet de muzikale bezetting er als volgt uit: pianist en muzikaal leider Martin Boskamp, gitarist Simon Dekker, bassist Henk Kok, vibrafonist Sandro Estourgie, drummer Jack Weijts en Peter Boermans voor percussie en geluid. Iris Boermans en Andrea Keller zijn er voor het zangwerk , maar ook zijn violist Nathan Hol en klarinettist Peter Habraken dit maal van de partij. Bovendien is er een solo optreden van zanger/gitarist Jeroen Janssen die elk seizoen een keertje meedoet met veel succes.

Reserveren op het terras is tevens reserveren voor het tweegangen muziekdiner, in verband met de beperktere ruimte op het terras door de 1,5 meter coronaregel. En het gaat alleen door bij goed weer, omdat de ruimte binnen het pand niet groot genoeg om aan de coronavoorschriften te voldoen. Op de website www.katindewilg.nl kan men rond 14:00 uur checken of het doorgaat of niet.

De keukenbrigade van de Kat in de Wilg zorgt na afloop, voor een gezamenlijke maaltijd met muzikanten en gasten. Keuze uit twee dagschotels (vis of vlees) en een dessert voor € 19,50 per persoon, maar reserveren is in verband met de coronamaatregelen verplicht. Reserveren kan via 0184-692770. Het muzikale programma loopt steeds van 15.00 tot 18.00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie