LIVE meekijken met lijsttrekkersdebat Molenlanden

12 nov, 12:00 Algemeen 694 keer gelezen

GIESSENBURG • Het lijsttrekkersdebat Molenlanden is maandagavond 12 november live te volgen op de website van Het Kontakt Alblasserwaard. Klik hiervoor op de player in dit bericht.

Op maandag 12 november organiseren de gemeenten Giessenlanden en Molenwaard een lijsttrekkersdebat in samenwerking met Klokradio en Het Kontakt. Het debat vindt plaats in de Til, Breestraat 1 in Giessenburg en begint om 19:30 uur. De toegang is vrij, iedereen is welkom.

Op deze avond gaan de lijsttrekkers van de zeven politieke partijen met elkaar in debat over verschillende lokale thema's. Het debat wordt eveneens live uitgezonden door Klokradio. Op 97.3 FM (West-Alblasserwaard) en 107.0 FM (Oost-Alblasserwaard), maar ook te beluisteren via de kabelnetwerken, de mobiele apps of de live-stream op www.klokradio.nl.

Vraag stellen via #Molenlandenkiest
Inwoners die niet bij het debat in Giessenburg aanwezig zijn, kunnen via Twitter vragen stellen met de hashtag #Molenlandenkiest. Een aantal van deze vragen wordt aan de lijsttrekkers voorgelegd.

De gemeenten Giessenlanden en Molenwaard vormen per 1 januari 2019 de nieuwe gemeente Molenlanden. Vanwege deze herindeling deden beide gemeenten niet mee met de gemeenteraadsverkiezingen in maart van dit jaar. De verkiezingen voor alle herindelingsgemeenten worden gehouden op woensdag 21 november 2018.


Rick den Besten

Hoofdredacteur Kontakt Mediapartners, (sport)redacteur/fotograaf Het Kontakt Alblasserwaard, webmaster Regio-Voetbal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie