Afbeelding
Foto: Artist impression New-Ton

Eerste 3D-tekeningen van verenigingsgebouw Doetse Kom in Giessenburg

Algemeen 838 keer gelezen

GIESSENBURG • De bouwcommissie van Activiteitenzone Giessenburg toonde donderdag de eerste 3D-tekeningen van het toekomstige verenigingsgebouw Doetse Kom.

Als voorzitter van de bouwcommissie zette Kees Commijs de artist impressions van de Giessenburgse architect New-Ton op Facebook. 'Veel dank gaat uit naar de architect Teun Nuijten van New-Ton. Teun heeft de meeste wensen kunnen verwerken in het ontwerp.

'Waar ik persoonlijk enorm fan van ben is de 'notenbalk' welke verwerkt is als raampjes in het gebouw en het toegepaste duurzame materiaal in het gehele gebouw. Het zal jullie niet verbazen dat muziekvereniging Da Capo daar vele uurtjes zal gaan spenderen. (..) De bouw zal in zijn geheel gedaan worden door ondernemers uit Giessenburg.' 

Extra geld
De Giessenlandse raad bespreekt in juli het voorstel om het voorstel van het college om extra geld in Activiteitenzone Giessenburg te steken. 'Wij vertrouwen op veel steun uit het dorp op de komende raadsvergaderingen.'

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie