Afbeelding

Koorreis van Eensgezindheid uit Oud-Alblas naar Duitsland

5 dec, 09:00 Algemeen 352 keer gelezen

OUD-ALBLAS • In de week van Hemelvaartsdag 2018 heeft Eensgezindheid in Oud-Alblas een koorreis naar de mooie stad Trier gepland. Enkele tientallen leden hebben zich al aangemeld en om de bus volledig te bezetten is er plaats voor medereizigers, bij voorkeur zangers die een beperkt aantal repetities kunnen meemaken voorafgaand aan de reis.

Na enkele koorreizen in het verleden gemaakt, waarvan de laatste naar Wenen in 2015, is bij het koor het idee gerezen om in 2018 weer een koorreis te organiseren. De gedachten gaan uit naar een reis van vier dagen naar Trier in Duitsland in de week van Hemelvaartsdag 2018.

De mogelijk bestaat om daar in de dom van Trier als koor te zingen met daarbij de mogelijkheid om ook in een andere kerk te zingen. Tevens zijn er mogelijkheden voor excursies zoals onder andere een vaartocht op de Moezel met een daarbij behorende lunch aan boord., bezoek aan en wijnproeverij en diverse andere mogelijkheden.

Ondanks dat het ledental van Eensgezindheid meer dan 40 is, gaat ook de leeftijd van de leden een rol spelen en is het voor sommige leden bezwaarlijk te reizen. Daarom langs deze weg een oproep aan aan mensen die graag zingen om zich aan te melden om met ons deze reis te maken. Ook niet zangers of zangeressen zijn hartelijk welkom. De richtprijs voor deze reis is ongeveer 400 euro per persoon, inclusief half pension.

Belangstellenden kunnen bellen met Ab Leeuwis via 0184-419290 of Wijnie de Jong via 0184-693802. Mailen kan naar info@eensgezindheid-dekrekels.nl. Voor meer informatie: www.eensgezindheid-dekrekels.nl.

Bert Bons

Redactiecoördinator van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie