Afbeelding

La Place opent restaurant in voormalig AC-restaurant in Meerkerk

Algemeen 5.752 keer gelezen

MEERKERK • De restaurantketen La Place opent vrijdag 1 december de deuren van het nieuwe selfservice restaurant aan de A27 in Meerkerk. 

Hier gaat La Place dagelijks ontbijt, lunch en diner serveren. Het nieuwe La Place restaurant biedt binnen ruimte aan 290 gasten en buiten is plaats voor 100 bezoekers. La Place zal dit jaar ook andere restaurants in voormalige AC-restaurants openen.
 
De nieuwe La Place in Meerkerk bestaat uit een centraal marktplein met open keuken en kramen waar dagelijks gerechten en dranken vers worden bereid. 

Zitjes en wifi
"We kunnen niet wachten om gasten kennis te laten maken met onze smaakvolle, huisgemaakte producten en seizoensgerechten. Het nieuwe restaurant is ruim en huiselijk opgezet met zitjes, banken, stoelen en lange tafels, zodat je zowel gezellig met z'n tweeën als met een hele groep terecht kunt. Ook aan de zakelijke bezoeker is gedacht. Zo is het hele restaurant voorzien van gratis wifi en zijn er vergaderruimtes en rustige plekken waar je kunt werken aan je presentatie of een vergadering kan voorbereiden", vertelt Piet Rozendaal, Manager food van La Place Meerkerk.

Het selfservice restaurant heeft 48 medewerkers in dienst. La Place Meerkerk is dagelijks van 7.30 uur tot 21.00 uur geopend. 

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden