Afbeelding
Foto: Stockfoto

Nog drie jongeren krijgen gebiedsverbod Woonleefhart Nieuwpoort-Langerak

13 jun, 14:45 112 1.836 keer gelezen

NIEUWPOORT-LANGERAK • Nog drie jongeren krijgen een gebiedsverbod voor het Woonleefhart in Nieuwpoort-Langerak. Dit maakte de gemeente Molenwaard dinsdag bekend.

'De afgelopen week zijn er meer maatregelen genomen om de overlast in het Woonleefhart in Nieuwpoort/Langerak te beperken', meldt het gemeentebestuur. 'Er zijn aanvullend op de eerdere vier gebiedsverboden nog drie gebiedsverboden uitgevaardigd. Ook worden er vier bankjes verwijderd in het Woonleefhart. De gemeente is en blijft in gesprek met inwoners om de situatie met elkaar te verbeteren.'

Een vuurwerkincident op 24 mei, aanhoudende hinder, overlast en vernielingen waren voor burgemeester Van der Borg van Molenwaard onlangs aanleiding om vier jongeren voorlopig te weren uit het Woonleefhart in Nieuwpoort/Langerak. Van der Borg gaf toen aan: "De jongeren hebben hier echt een grens overschreden. Dit kunnen we niet tolereren."

Een interview met de wijkagent staat deze week in Het Kontakt.

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie