Deelnemers Open Atelier 2019.
Deelnemers Open Atelier 2019. Foto: Antony Swideski

Kunstenaars zetten atelierdeuren open tijdens Open Atelier Leerdam

Algemeen 635 keer gelezen

LEERDAM • Vijftien kunstenaars zetten zaterdag 11 mei hun atelier weer open tijdens het Open Atelier Leerdam e.o.. Bezoekers zijn welkom tussen 11:00 en 17:00 uur, sommige deelnemers zijn ook op zondag 12 mei te bezoeken. Deelnemers zijn: Arita Korevaar (tekeningen, prenten en illustraties),

Patricia Overdam (glas, schilderijen, tekeningen en beelden), Gundhild van Maanen (schilderijen, glas-in-lood), Jetty Sterk (gedichten, schilderijen), Nies van de Brink (beelden en wandkleden), Bas de Deugd (beelden van hout), Clazien Tukker (beelden in steen), De Kunstplaats, galerie Depot (keramiek, glas, kunst, design, werk van Jet van Brakel), Thea Zweije (tekeningen, schilderijen en textiele kunst), atelier Syndion Leerdam (schilderijen en tekeningen), Marieke Hack (schilderijen), schildersclub Terpen-Tijn (schilderijen), galerie Laura (tekeningen, schilderijen, beelden) en Christophe Thole (fotografie).

De locaties zijn op onderstaande website te vinden. Flyers zijn onder meer beschikbaar bij Leerdamglasstad.nl aan de Kerkstraat 55, De Kunstplaats aan de Markt 7 en De Glasblazerij aan de Zuidwal.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden