Afbeelding
Foto: Aangeleverd

D66 West-Betuwe kiest Ashley Karsemeijer als lijsttrekker

Algemeen 405 keer gelezen

WEST-BETUWE • De leden van D66 West Betuwe hebben Ashley Karsemeijer uit Meteren gekozen als lijsttrekker. Met haar hoopt de partij met de herindelingsverkiezingen in november 2018 winst te behalen.

"Ik ben dankbaar dat ik het vertrouwen van de leden heb gekregen en ga mij voor 110% inzetten", aldus een enthousiaste Karsemeijer. De 29-jarige Karsemeijer werkt als strafrechtjurist in Amsterdam en is sinds 2014 vast commissielid voor D66 Geldermalsen in de commissie grondgebied. Daarnaast zit ze vanaf 2015 in het regiobestuur van D66 Gelderland en volgt ze het tweejarige talentenprogramma van D66, Route66.

Afdelingsvoorzitter en oud-wethouder Annelies Brand laat weten verheugd te zijn met de keus van de leden: "Met deze lijsttrekker is D66 West Betuwe klaar voor de toekomst, wij zien de verkiezingen met vertrouwen tegemoet." De definitieve kieslijst zal binnenkort door de leden worden vastgesteld. Als D66 West Betuwe na de verkiezingen een wethouder mag leveren dan is Jan de Geus, de huidige fractievoorzitter in Geldermalsen, kandidaat.
 

Dick Aanen

Redacteur van Het Kontakt-Culemborgse Courant (+ HK-West Betuwe en HK-Tiel)

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden