• Govert van Bezooijen is CU-wethouder in Lingewaal. Hier is hij aan het werk tijdens de nationale voorleesdagen.
• Govert van Bezooijen is CU-wethouder in Lingewaal. Hier is hij aan het werk tijdens de nationale voorleesdagen. Foto: aangeleverd

ChristenUnie vormt afdeling West Betuwe

Algemeen Fusie GNL 412 keer gelezen

REGIO • Met het oog op de aanstaande gemeentelijke herindeling zijn de ChristenUnie-afdelingen Lingewaal, Geldermalsen en Neerijnen samengegaan. De nieuwe naam is ChristenUnie afdeling West Betuwe.

De partij zal in november 2018 meedoen aan de gemeenteraadsverkiezingen voor de nieuwe gemeente. In de gemeenteraden van Geldermalsen en Neerijnen heeft de ChristenUnie geen raadszetels, in Lingewaal wel.

In de gemeenteraad van Lingewaal is de fractie van de ChristenUnie sinds 2002 vertegenwoordigd. Begonnen met één raadszetel is de fractie doorgegroeid tot de grootste in deze raad. Sinds 2010 maakt de ChristenUnie ook deel uit van het college in de persoon van wethouder Govert van Bezooijen.

West Betuwe
Om in de kernen van de gemeenten Geldermalsen en Neerijnen beter bekend te raken, wordt er deze week huis aan huis een nieuwsbrief bezorgd. Er hebben zich al enkele mannen en vrouwen uit dat gebied gemeld, maar de partij hoopt dat die groep nog wat groeit. Belangstellenden - graag ook jongeren - kunnen zich melden via fractie@westbetuwe.christenunie.nl
 

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden