Afbeelding

Inwoners Beesd in Miljoenenjacht

Algemeen 2.914 keer gelezen

BEESD • Vijftig inwoners van Beesd uit postcodegebied 4153 gaan strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show Miljoenenjacht.

Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Beesd daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 9 april vanaf 20:00 uur te zien bij RTL4. Niels (41) uit Beesd is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "Ik heb er ontzettend veel zin in! Ik heb sterk het gevoel dat het me is gegund om aan de desk te komen staan. Ik heb mijn dochter gevraagd voor welk koffernummer ik zal spelen, mocht ik in de finale terechtkomen. Dat zijn er twee en daar twijfel ik nog tussen. Mijn vrouw wil dat ik stop bij 25.000 euro, maar daar ben ik het niet mee eens! Ze gaat mee naar de studio. Daar moeten we het op dat moment dan nog maar even over hebben." De vijftig inwoners uit Beesd zijn samen met inwoners uit negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de vijftig aanwezigen kan de studio als miljonair verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot vijf miljoen euro.

De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners uit Beesd is zondag 9 april van 20:00 tot 21:30 uur bij RTL 4 te zien.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden