• Dennis gaat op z'n knieën voor Melissa.
• Dennis gaat op z'n knieën voor Melissa. Foto: wijntjesfotografie.nl

Jawoord in zwembad 't Wilgerak

Algemeen 4.418 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Melissa Achterberg was even sprakeloos toen haar vriend Dennis van Randwijk zondagmiddag opeens tevoorschijn schoot in 't Wilgerak en meteen op zijn knieën ging.

Op dat moment wist de 26-jarige zwembadmedewerkster hoever het was. Met betraande ogen gaf zij het jawoord aan haar partner. "We hebben reeds elf jaar verkering. Het werd tijd voor een boterbriefje. Ik ben wat dat betreft heel ouderwets. Het huwelijk is de bezegeling van ons samenzijn."

Karwei
Melissa had haar partner, met wie zij reeds samenwoonde in de wijk Thiendenland I, aan zijn kop gezeurd over een wettelijk verbond, maar tot op heden was het er niet van gekomen. Dennis (26) was evenwel te vermurwen en zette met schoonmoeder Elly van Vliet een verrassingsmoment op poten. Daarvoor moest hij eerst bij zijn schoonvader Jan Achterberg langs om officieel de hand van zijn dochter te vragen. "Het was een heel karwei", zei Dennis na de korte ceremonie in het zwembad. "De verlovingsring had ik afgegeven aan collega Duncan, met wie ik samenwerk bij Go Advised IT. Je weet maar nooit of je aanstaande iets door heeft. Gelukkig bleef het aanzoek tot het laatste moment geheim."

De familie was ruimschoots aanwezig bij deze emotionele gebeurtenis. De ouders van Dennis van Randwijk moesten echter spoorslags naar het ziekenhuis, omdat vader was gevallen tijdens het wielrennen. "Ik hoop dat de schade meevalt", zei de aanstaande bruidegom. Een datum voor de huwelijksvoltrekking heeft het jonge stel nog niet geprikt. Vooralsnog gaan ze uit van de zomer van 2018. Oma ziet het helemaal zitten. "Toen ze verkering kregen, zei ik meteen; die laten elkaar nooit meer los."

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden