Afbeelding

Vive la France in hartje Schoonhoven

Algemeen 838 keer gelezen

SCHOONHOVEN • Winkeliersvereniging VOC Schoonhoven gaat zaterdag 1 juli op de Franse toer. Om klanten vast in vakantiestemming te brengen, pakken de ondernemers groot uit met het evenement 'Vive la France'.

"Het wordt een Franse bedoening in het winkelcentrum", belooft Leontien Niestadt namens de 'Verenigde Ondernemers Centrum Schoonhoven'. "Alle deelnemende winkeliers en restaurants haken in op het thema en daarnaast zijn er allerlei aanverwante activiteiten. Zo zijn er Franse oldtimers te bewonderen in de binnenstad, zijn er schilders en een silhouetten-knipper, klinkt er Franse livemuziek, kan er jeu de boules worden gespeeld op het Doelenplein en kunnen fietsliefhebbers een heuse velocipede (fiets met enorm voorwiel en klein achterwiel) uitproberen."

Daarnaast ligt er voor klanten een goed gevulde Franse goodiebag klaar. "Wie voor minimaal tien euro bij drie verschillende winkeliers besteedt, kan de attentie ophalen bij een Franse kraam op de Dam. Voor kinderen is er een speurtocht uitgezet. Deelnemers maken kans op een prijs en kunnen een gratis ijsje ophalen", aldus Leontien Niestadt.

Vive la France vindt zaterdag 1 juli van 9.30 tot 16.00 uur plaats.

Robert van der Hek

Redacteur / coördinator van Het Kontakt - Krimpenerwaard

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden