Afbeelding

Isoleerwel breidt uit met nieuwe machine

Algemeen 2.661 keer gelezen

KRIMPEN A/D LEK • Met een nieuwe machine voor het isoleren van spouwmuren zet Isoleerwel uit Krimpen aan de Lek een grote stap naar een verdere verbreding van het aanbod.

Isoleerwel heeft een breed pakket op het gebied van isoleren. Met de investering in een nieuwe machine kan ook spouwmuurisolatie in eigen beheer worden aangeboden. Eigenaar Wim Vossestein: "De machine werkt met kleine grafiet EPS-bolletjes, die onder hoge druk in de spouwmuur worden gespoten. Tegelijkertijd wordt er een speciale lijm aan toegevoegd. Er ontstaat zo in de muur een vaste geïsoleerde EPS-plaat. Na het isoleren is het nog nauwelijks zichtbaar, maar wel in de energierekening. Het zal zeker een besparing op de stookkosten opleveren. Voor zover wij weten zijn we de enige in de regio dit aan kunnen bieden."

Schot in de roos
Bijkomend voordeel is dat de overheid isoleren op verschillende manieren subsidieert. "Dat maakt het nog interessanter om nu de stap te zetten om een woning te isoleren." Het is nog maar twee jaar geleden dat de Krimpense ondernemer begon met zijn eigen bedrijf in de isolatiebranche. Een schot in de roos, want inmiddels werken zijn vrouw Anne, zijn vader en een medewerker fulltime mee. Centraal in de werkwijze van Isoleerwel staan betrouwbaarheid en het bieden van kwaliteit. "Wij geven een eerlijk advies", benadrukt Wim. "Met onder meer een warmtebeeldcamera kijken we waar de meeste warmte verloren gaat en waar isolatie het beste toegepast kan worden." "En Wim komt langs voor het adviesgesprek en is vaak ook aanwezig als de klus zelf wordt uitgevoerd", vult Anne aan. "We werken met korte lijnen, zodat klanten direct aan kunnen kloppen als zij vragen hebben. We bieden ook de mogelijkheid om de aanvraag van de subsidie te begeleiden."

Ze noemt nog een service: "Bij het isoleren van kruipruimtes komen we vaak zaken als houtworm, kleine lekkages of verzakkingen tegen. We schakelen daarvoor geen extern bedrijf in, maar hebben de expertise in huis om ook deze problemen professioneel te verhelpen. Dat scheelt tijd en kosten. Op deze manier bieden we een totaalpakket op het gebied van isolatie aan."

www.isoleerwel.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden