Afbeelding

Profile Car & Tyre Service: totaal auto-onderhoud en banden

Algemeen Zaak & Zo 890 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL - Sommige mensen denken dat Profile Car & Tyre Service in Krimpen aan den IJssel vooral gespecialiseerd is in banden, maar het aan de Stormsweg 90 op bedrijventerrein Stormpolder in Krimpen aan den IJssel gevestigde bedrijf doet zoveel meer!

"Iedereen kan hier met elk merk en type personenauto terecht voor onderhoud en reparatie, vertelt Herman Vogelaar, alweer vijfentwintig jaar actief met zijn succesvolle onderneming. "Of een auto jong is of juist wat ouder; onze monteurs weten precies wat er nodig is om deze in topstaat te houden of te brengen. Daarbij maken ze gebruik van de nieuwste apparatuur en een grote portie passie voor het vak. Ook met een auto's die nog in de fabrieksgarantie loopt, kunnen klanten bij ons terecht."

"Onderhoud en reparaties vinden bij Profile Car & Tyre Service plaats volgens de officiële merkvoorschriften, waarbij we gebruik maken van de originele merkonderdelen. Bijkomend voordeel voor de klant is dat we met transparante en scherpe prijzen werken, waardoor ze vaak een stuk goedkoper uit zijn dan bij de merkdealer. Daarnaast opereren we volledig transparant en langs korte lijnen. Klanten zijn welkom om in onze werkplaats te kijken terwijl we met hun auto bezig zijn. Of ze nemen een gratis leenauto mee. Men hoeft alleen de brandstof te betalen."

Autobanden
Ook op het gebied van autobanden kunnen auto- en caravanbezitters meer dan uitstekend terecht bij Profile Car & Tyre Service, één van de grootste en best gesorteerde vakbedrijven in de Krimpenerwaard. "We kunnen ieder type band snel leveren en monteren", vertelt Herman Vogelaar. "Vaak al dezelfde dag! Dat geldt uiteraard ook voor winterbanden. Ze zijn bij ons in alle prijsklassen te koop, waarbij we altijd volledig oog houden voor de veiligheid en het comfort van onze klanten. En hun portemonnee uiteraard. Want ook op het gebied van autobanden is Profile Car & Tyre Service scherp geprijsd!" 

"Nieuwe banden die al een tijd op voorraad hebben gelegen, verkopen we niet. Om de simpele redenen dat we altijd eerlijk zaken willen doen en iedereen die ons zijn of haar vertrouwen geeft, recht in de ogen willen kijken. Zo werken we al vijfentwintig jaar en zo blijven we het doen ook! Dat is dan ook precies de reden waarom we overal vandaan klanten naar Krimpen aan den IJssel trekken. We krijgen ze ook uit Capelle, Nieuwerkerk en Rotterdam-Nesselande en daar zijn we super trots op. Een mooier compliment kun je niet krijgen!"

Profile Car & Tyre Service
Stormsweg 90 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-552 046
E: krimpenaandenijssel@profile.nl
I: www.profile.nl/vestigingen/krimpen-a-d-ijssel/stormsweg-90

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden