Afbeelding

Sportschutter gaat graag naar Pirosport

Algemeen Zaak & Zo 1.512 keer gelezen

KRIMPEN A/D IJSSEL – Voor het maken en repareren van geweren gaat de sportschutter graag naar Pirosport aan de Stormsweg in Krimpen aan den IJssel. Wapensmid Pim de Waard beschikt over een moderne werkplaats, waar hij met veel passie zijn ambacht uitoefent.

Pirosport is inmiddels een begrip in binnen- en buitenland. "We beschikken hier over 400 vierkante meter ruimte voor de verkoop van wapens en airsoft. Er gaat hier geen geweer of pistool de deur uit, voordat ik er zelf op onze testbaan mee heb geschoten. Ik wil ten alle tijden kwaliteit en veiligheid kunnen garanderen. Wij hebben de dienstverlening hoog in het vaandel staan. Onze slogan is dan ook niet voor niets 'Service for Shooters'.

De bebaarde wapensmid heeft zich na diverse omzwervingen op het repareren, bouwen en customizen van schietsport en jachtwapens gestort. Daarbij is hij gespecialiseerd in het ombouwen van grendelgeweren voor extreme precisie op de lange afstand. Deze wapens worden ingezet op wedstrijden waarbij men op afstanden van 500 tot 1500 meter schiet. Naast de wapenmakerij is Pirosport ook een winkel waar wapens en toebehoren voor de jacht worden verhandeld.

De wapenexpert wordt alom gewaardeerd voor zijn kennis. Klanten uit heel Europa laten hun geweren repareren en ombouwen in Krimpen. Daarnaast is hij docent en examinator op de politieacademie. Ook de overheid weet De Waard te vinden voor zijn vuurwapenexpertise. "Pirosport begeeft zich letterlijk op alle vlakken van de schietsport", zegt hij trots. Naast de reguliere wapenhandel heeft Pirosport zich als een van de eerste ondernemingen in Nederland met succes op de verkoop van airsoft gestort. "De vraag naar deze producten houdt aan."

Openingstijden: maandag gesloten, dinsdag op afspraak, woensdag van 10.00 tot 21.00 uur, donderdag van 13.00 tot 18.00 uur, vrijdag van 10.00 tot 18.00 uur, zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur en zondag gesloten.

Pirosport - Service for shooters
Stormsweg 100 • Krimpen aan den IJssel
T: 0180-820992
M: 06-41402038
I: www.pirosport.nl
F: www.facebook.com/PIROSPORT

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden