Afbeelding

Multimate Bergambacht: bouwmarkt met kennis van zaken

Algemeen Zaak & Zo 984 keer gelezen

BERGAMBACHT – Multimate Bergambacht is de meest complete bouwmarkt van de regio.

Naast de verkoop van alle materialen voor de bouw- en verbouw van de woning en aanleg van de tuin staan de enthousiaste medewerkers altijd met deskundig advies, uitgebreide service en slimme tips klaar. Dankzij regelmatige bijscholing kunnen zij de klant vakkundig adviseren bij het uitzoeken van de juiste materialen en zijn zij altijd op de hoogte van de nieuwste trends. Bovendien is het mogelijk om Multimate Bergambacht alles bij de klant te laten inmeten, bezorgen en monteren. Ontzorgen en het leveren van maatwerk zijn dan ook belangrijke speerpunten.

De eigenaren Liesbeth en Jeffry zijn trots op hun team van medewerkers. "Wij werken met een vaste club mensen en onze kennis en brede ervaring delen wij graag met onze klanten" aldus Jeffry. Door de klanten niet alleen de materialen, maar op verzoek ook een totaalplaatje te bieden, lukt het Multimate Bergambacht klanten tevreden te stellen. Jeffry: "Onze vaste medewerker Gert en ik komen graag bij de klanten thuis en meten dan bijvoorbeeld horren, deuren, kasten of zonwering in, waarna wij het op maat leveren en monteren." Ook Liesbeth merkt dat steeds meer klanten het prettig vinden om van A tot Z bediend te worden.

Naast de uitgebreide service zijn Jeffry en Liesbeth ook trots dat zij hun assortiment hebben uitgebreid.  Liesbeth: "Speciaal voor de vervangingsmarkt verkopen wij nu ook inbouwapparatuur voor de keuken. Alles van het merk Etna, maar ook Pelgrim en Atag  kan geleverd worden." Bovendien verkoopt Multimate Bergambacht een complete nieuwe lijn laminaat. Liesbeth en Jeffry: "Als enige bouwmarkt in Nederland bieden we de hoogwaardige vloerencollectie van Villeroy & Boch."

Multimate Bergambacht, Transportstraat 28
T: 0182-352679
E: www.bergambacht@multimate.nl
I:  www.multimate.nl

Geurt Mouthaan

Redacteur/fotograaf van Het Kontakt-Alblasserwaard en Het Kontakt-Klaroen.nl. Daarnaast actief voor de magazines van Kontakt Mediapartners.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden