Afbeelding

Woudrichem heeft eigen EscapeGame

Algemeen 377 keer gelezen

WOUDRICHEM • Sinds een kleine week heeft Woudrichem een eigen EscapeGame. Bedacht, getest en op de markt gebracht door Alice en Herman van Diejen van First Class Entertainment, dezelfde bedenkers als van het vestinggolf.

De EscapeGame, dat binnen enkele maanden in nog acht andere vestingsteden gespeeld gaat worden, vindt plaats in een vestingstad. Het bestaat uit drie onderdelen, wordt gespeeld in teams en heeft als hoofddoel het vinden van de sleutel, waarmee uit de stad kan worden ontsnapt.

EscapeGame kan gespeeld worden door zowel jong als oud en vereist van de deelnemers een aantal belangrijke eigenschappen, zoals vindingrijkheid, samenwerking en vertrouwen in elkaar. Het arrangement bestaat uit drie onderdelen: in het eerste gedeelte gaan de teams, van maximaal vier à vijf personen, op zoek naar vier cijfers, die uiteindelijk de code moeten gaan vormen voor het openen van het schatkistje.

Sleutel
In deze kist bevindt zich niet alleen de sleutel om de stad te kunnen ontvluchten, maar bovendien is het vinden van de sleutel de garantie op de winst. Maar het bezitten van de vier cijfers is nog géén garantie dat men ook de juiste code heeft.

Daarvoor gaan de teams in het tweede gedeelte, de TipBattle, via allerlei opdrachten op zoek naar tips, die ertoe moeten leiden dat de eerder gevonden cijfers in de juiste volgorde komen te staan. In het enerverende slotgedeelte gaan de deelnemers uiteindelijk op jacht naar het schatkistje met de sleutel.

EscapeGame heeft een standaarduitvoering, maar de opdrachten kunnen ook op maat worden gemaakt bijvoorbeeld voor bedrijven en families. Tot en met september is het arrangement tegen een speciale kennismakingsprijs te boeken.

http://www.firstclassentertainment.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden