Afbeelding

Spetterend programma voor Nieuwendijks buurtfestival

Algemeen 305 keer gelezen

NIEUWENDIJK • Buurtfestival Gein op 't Plein wordt vrijdag 30 juni om 15.30 uur officieel geopend.

Ook dit jaar heeft de organisatie, met dank aan de vele sponsoren, haar uiterste best gedaan om voor iedereen een spetterend programma neer te zetten. Na het grote succes van vorig jaar staat de Hank-O-Motief ook dit jaar voor de oudere generatie van Nieuwendijk klaar. Opstappen kan om 13.30 uur bij de bushalte aan de Van der Steltstraat of bij de uitgang van het Jan Biesheuvel Dijkhuis.

De activiteiten voor de kinderen zijn gratis. Zo kunnen ze zichzelf uitleven op de springkussens en de rodeostier of spelen in een berg zand. Een potje voetballen kan natuurlijk ook en er kan geknutseld worden. Om een uurtje of vier staat de dansgroep van de DansFabriek op het podium.

Ook zijn dan de sponsoren van harte welkom voor de vrijdagmiddagborrel. Rond 19.00 uur is start het programma voor volwassenen. Dan brengt het Popkoor A27 heerlijke meezingers ten gehore. Daarna is het tijd voor zanger Willem de Jong en vervolgens spelen de Happy Bees bekende covers. Starlight Sound & Light draait de hele dag.

http://www.geinoptplein.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden