Afbeelding
Foto: 123rf.com

Bijeenkomst Dorpsraad Almkerk in 't Verlaat

Algemeen 189 keer gelezen

ALMKERK • De dorpsraad Almkerk houdt donderdag 30 maart een informatieavond voor de inwoners van Almkerk. De bijeenkomst bestaat uit twee gedeelten en vindt plaats in 't Verlaat.

Om 19.00 uur is er eerst de ledenvergadering van de Dorpsraad Almkerk, bestemd voor de leden van de dorpsraad. Om 20.00 uur begint het informatie gedeelte dat toegankelijk is voor alle inwoners van Almkerk.

Vier onderwerpen staan in dit gedeelte centraal, namelijk: een gesprek met het college van burgemeester en wethouders; voortgang bouw brede school; ontwikkelingen woningbouwmogelijkheden en de presentatie van het dorpsnetwerk Almkerk

De aanwezigen kunnen dus in gesprek met het college van burgemeester en wethouders over zaken die Almkerk bezighouden. Ook wordt de huidige stand van zaken voor een nieuwe brede school in Almkerk door de gemeente toegelicht. Tijdens de informatieavond wordt er ook gekeken naar de woningbouwontwikkeling in Almkerk. Het Dorpsnetwerk Almkerk zal tenslotte meer vertellen over hun doel en opzet.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden