• Het team van Hoogerbrug Cuisine.
• Het team van Hoogerbrug Cuisine. Foto: aangeleverd
advertorial

Nieuw onderkomen Hoogerbrug Cuisine: ‘hier kunnen we weer jaren vooruit’

Zakelijk 1.053 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL • Hoogerbrug Cuisine opende zaterdag op feestelijke wijze het nieuwe bedrijfspand aan de Industrieweg 6 in Krimpen aan den IJssel. Een mooie mijlpaal voor Corné Hoogerbrug en zijn team.

“De ambitie om naar een nieuwe locatie te verhuizen bestond al een tijdje,” vertelt eigenaar Corné Hoogerbrug. “Toen we twaalf jaar geleden met Hoogerbrug Cuisine begonnen vonden we de oude behuizing aan de Van der Hoopstraat riant, kan ik me nog goed herinneren. Gaandeweg echter maakten we steeds nieuwe groei door van onze activiteiten en klantenkring en werd het wat krap in de oude behuizing.”

The Company Kitchen
In het nieuwe pand heeft Hoogerbrug Cuisine de gewenste ruimte wel. En zelfs meer dan dat, vertelt Corné Hoogerbrug:

“We hebben onze bedrijfsactiviteiten nu verder uitgebouwd met The Company Kitchen. Daar verkopen we in een winkelsetting -aan de Industrieweg 6 dus- verse broodjes en borrelhapjes, maar ook kunnen er barbecues en buffetten ter plekke worden besteld. Ideaal voor bedrijven op bedrijventerrein Stormpolder en daarbuiten, want we bezorgen ook en kunnen als professioneel cateraar voor de complete aankleding zorgen.” 

Lekker vers
Ook voor de niet-zakelijke markt is The Company Kitchen aantrekkelijk.

“We zijn dagelijks van 10.00 tot 15.00 uur open voor publiek,” vertelt Corné Hoogerbrug. “Wil je een lekker broodje, dan kun je die van te voren via de website bestellen of gewoon langskomen, dan bereiden we één en ander meteen. Vers, dat spreekt voor zich.”

Gegroeid tot specialist
Toen Corné Hoogerbrug in 2012 begon met Hoogerbrug Cuisine was het zijn wens om klanten te ontzorgen bij feestelijke gelegenheden, zoals een verjaardag, jubileum, familiedag of een klein bedrijfsevent. 

“Daarbij moet je denken aan hapjes, drankjes, een kleine barbecue of een buffetje,” gaat Corné Hoogerbrug terug in de tijd. “We kregen echter al vrij snel ook verzoeken om grotere feesten, partijen, bruiloften en events te gaan cateren. We zijn daar als het ware in gegroeid en hebben ons ontwikkeld tot een specialist. Van het verzorgen van catering voor gezelschappen vanaf tien personen tot het compleet optuigen van events, feesten en bruiloften voor honderden bezoekers. We werken met zowel vaste als maatwerkpakketten, waarbij we alle wensen van de klant vertalen naar een kwalitatief hoogwaardige uitkomst. We gaan altijd voor het beste. Daardoor zijn we misschien niet de goedkoopste, maar weet je wel zeker dat het goed is.”

Open dag druk bezocht
Tijdens de drukbezochte open dag van afgelopen zaterdag kregen de bezoekers de gelegenheid om Corné Hoogerbrug en zijn team te feliciteren met de nieuwe vestiging, te genieten van heerlijke hapjes en lekkere drankjes én het pand uitgebreid te bekijken.

Het eerste wat daarbij opviel was de ruimte voor alle disciplines van het bedrijf, variërend van de winkel, de productiekeuken, de schoonmaakkeuken, de koel- en vriesgroep, het magazijn, het kantoor en de kantine. 

Heel blij
“We zijn van 150 naar 750 vierkante meter gegaan,” stelt Corné Hoogerbrug glimlachend vast. “Dat is iets om heel blij van te worden. Het werkt zoveel makkelijker nu, ook qua logistiek. Kortom: we hebben onze ideale locatie gevonden. Hier kunnen we weer jaren vooruit.”

Voor meer informatie: www.thecompanykitchen.nlinfo@hoogerbrugcuisine.nl of 0180-234024.


Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
NOM-wijk Krimpen a/d IJssel: toekomstgericht wonen in groene buurt Nieuws 6 mei, 13:57
• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.
Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel Zakelijk 6 mei, 13:42
Arie en Alie den Otter: trots op Arie's lintje.
Arie den Otter koninklijk onderscheiden voor vrijwillige inzet: 'Ik vind het leuk om mensen blij te zien' Nieuws 6 mei, 11:17

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden