• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.
• Het team van Autobedrijf Broere in de werkplaats.

Peugeot terug in Krimpen aan den IJssel

Zakelijk 4.239 keer gelezen

KRIMPEN AAN DEN IJSSEL  • Autobedrijf Broere breidt met ingang van deze maand haar merkenpalet verder uit met Peugeot. Het aan de rand van Krimpen aan den IJssel gevestigde bedrijf is door importeur Stellantis Nederland aangesteld als Peugeot Erkend Reparateur. 

Hoewel Peugeot-rijders altijd al welkom waren bij het bedrijf -Broere was tenslotte al aangesloten bij Eurorepar Car Service-, kunnen zij er nu ook terecht voor officieel merkonderhoud en garantie-gerelateerde werkzaamheden.

‘Trots dat we een merk toevoegen’

“We zijn er trots op dat wij in tijden van netwerkherstructureringen het vertrouwen van Stellantis Nederland krijgen om juist een merk toé te voegen”, stelt Piet Broere. “We grijpen de toevoeging van Peugeot aan om ons bedrijfspand weer helemaal up-to-date te maken. Zo zullen in de loop van dit jaar de reclame-uitingen aan de buitenzijde van het pand worden vernieuwd en zal het interieur in de receptie en de showroom opgefrist worden. Aan de service en kleinschaligheid van ons bedrijf veranderen we daarentegen helemaal niets.”

Eigenaren van een Peugeot zijn vanaf nu meer dan welkom aan de Lekdijk in Krimpen aan den IJssel. 

Broere: “Ook voor (private)lease-rijders wordt het onderhoud vanaf heden weer mogelijk ín de Krimpenerwaard. Vertrouwd bij een lokaal autobedrijf.”

Mobiliteitspartner
Autobedrijf Broere is al meer dan 70 jaar mobiliteitspartner in Krimpen aan den IJssel. Het bedrijf is het officiële adres voor de Franse merken Citroën en Peugeot, van het 100% elektrische merk Carver en voor SPOTiCAR-occasions.

Daarnaast is het aangesloten bij de universele werkplaatsformule Eurorepar Car Service en beschikt het over een eigen tankstation en wasstraat.

Alle informatie: www.autobedrijfbroere.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden