• De prijsuitreiking van de Benjamins, met Emily, Enora en Vivian.
• De prijsuitreiking van de Benjamins, met Emily, Enora en Vivian. Foto: Aangeleverd

Plaatsingspunten Olympia Papendrecht voor het NK Ritmische Gymnastiek

Sport 800 keer gelezen

PAPENDRECHT • De Benjamins van Olympia Papendrecht hebben zaterdag in Utrecht punten gescoord tijdens de tweede plaatsingswedstrijd Ritmische Gymnastiek.

De meisjes moesten een oefening Zonder Materiaal laten zien en een oefening met Hoepel. Vivian Kuik beet het spits af en liet twee mooie oefeningen zien. Zij behaalde in een sterk deelneemstersveld een achtste plaats. Daarna was het de beurt aan Emily Visscher. Zij was dit keer iets slordiger en eindigde net naast het podium op een vierde plaats. Daarna was het de beurt aan Enora Verveer. Zij was wat zenuwachtig voor haar moeilijke gooi met hoepel, maar dit keer lukt het haar om het zelfs met extra punten te vangen. Zij eindigde op een zesde plaats. Alle drie de meiden staan er op dit moment goed voor om zich te plaatsen voor het NK in Ahoy.

Lova van der Graaf
Op zondag 24 maart mocht Lova van der Graaf naar Utrecht voor haar wedstrijd. Zij had de vorige wedstrijd pech, omdat zij haar sleutelbeen gebroken had, kon zij toen niet mee doen. Nu mocht zij haar oefening Zonder Materiaal en een oefening met Knotsen laten zien. Het is voor Lova de eerste wedstrijd op het hogere niveau ten opzichte van vorig seizoen. Ze hield zich goed staande in het grote deelnemersveld, maar moet de volgende keer nog wel haar beste beentje voort gaan zetten om zich te gaan plaatsen voor het NK. Ze eindigde nu op een zeventiende plaats.

De volgende wedstrijd voor de 1ste divisie meisjes is in het weekend van 11 en 12 mei in Deventer.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Afbeelding
Koningsdag in Alblasserdam officieel van start met zingen Wilhelmus en hijsen vlag bij Landvast korte video en foto's 10 uur geleden
Afbeelding
Scooter in brand langs Zijdeweg bij Nieuw-Lekkerland met korte video 14 uur geleden
Afbeelding
BSO-locaties van Fit-Kidz mogen van gemeente Papendrecht openblijven Nieuws 26 apr, 19:42

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden