• De presentatie van de cheque.
• De presentatie van de cheque. Foto: Aangeleverd

Beer, Bubbles & Bingo haalt 5500 euro op voor Quiet Drechtsteden

Nieuws 624 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Na de derde Beer, Bubbles & Bingo heeft Ladies’ Circle 35 Alblasserwaard vrijdag 5500 euro kunnen overhandigen aan het goede doel. Dat was dit keer Stichting Quiet Drechtsteden.

De bingo vond plaats bij het Wapen van Alblasserdam en werd geleid door een professionele presentator. Er werden mooie prijzen gewonnen tijdens verschillende bingorondes en de aansluitende loterij. Deze prijzen werden geschonken door diverse ondernemers uit de Alblasserwaard. Het was een zeer geslaagde avond met als hoogtepunt de cheque uitreiking. Een cheque ter waarde van 5500 euro werd uitgereikt aan Stichting Quiet Drechtsteden. 

Voorafgaand aan de bingo werd hierover een presentatie gegeven door Barbera Struis, ambassadeur van Stichting Quiet Drechtsteden. Stichting Quiet zet zich in om armoede te verzachten en eenzaamheid tegen te gaan. Via sponsoren krijgen mensen producten of diensten aangeboden, bijvoorbeeld een cadeaubon van een lokale winkelier, een boottochtje of een knipbeurt bij de kapper. Deze stichting bestaat vijf jaar in de regio Drechtsteden. Sinds 2021 zijn zij ook actief in Alblasserdam als onderdeel van Quiet Drechtsteden.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden