Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Voorlichtingsavond in Alblasserdam over ‘Stoppen met piekeren’

Nieuws 665 keer gelezen

ALBLASSERDAM • Stichting Welzijn Alblasserdam (SWA) organiseert in samenwerking met de BibliotheekAanzet op woensdag 3 april een voorlichtingsavond ‘Stoppen met piekeren’. De toegang is gratis en de avond begint om 19:00 uur.

De voorlichtingsavond is voor iedereen die op zoek is naar praktische tips en tricks om te kunnen stoppen met piekeren. Sommige mensen hebben af en toe last van piekeren, anderen worstelen er dagelijks mee. Tijdens deze voorlichtingsavond zal Mineke Boon, mantelzorgconsulent SWA, handvatten en inspiratie aanbieden om hiermee aan de slag te gaan. Zij zal haar expertise delen en de aanwezigen op gang helpen bij het bereiken van een positieve mindset en innerlijke rust. De avond staat open voor iedereen die geïnteresseerd is in het verbeteren van het mentale welzijn en het verminderen van piekergedrag.

De voorlichtingsavond wordt gehouden in de serre van de bibliotheek. De bijeenkomst duurt tot 20:30 uur. Deelname is gratis, aanmelden is wel noodzakelijk en kan via 078-2021111 of door een mailtje te sturen naar m.boon@stichtingwelzijnalblasserdam.nl.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden