Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Brandingbureau Toon uit Geldermalsen uitgeroepen tot beste middelgrote brandingbureau van Nederland

Zakelijk 1.021 keer gelezen

GELDERMALSEN • Bij brandingbureau Toon kan de champagne uit de koelkast. Het bureau uit Geldermalsen staat op nummer één in de categorie ‘Brandingbureau Middelgroot’ van de FONK150 Best Agencies 2023. 

Dit is een gezaghebbende ranglijst van de beste marketing- en communicatiebureaus van Nederland. Eigen klanten beoordeelden de bureaus onder andere op basis van creativiteit, effectiviteit en functioneren als business accelerator.

De FONK150 is een lijst van marketing- en communicatiebureaus met de hoogste klanttevredenheid van Nederland. Om de lijst te halen, moeten bureaus aan een aantal criteria voldoen. Zo moeten ze gemiddeld een 8 of hoger scoren qua klanttevredenheid, en zichtbaar lef tonen om te vernieuwen.

Winnaar
In de categorie ‘Brandingbureau Middelgroot’ kwam brandingbureau Toon als winnaar uit de bus met een beoordeling van 9,57. In de algemene ranglijst van alle marketing- en communicatiebureaus eindigde Toon op plek 21.

Toon-eigenaar Ralph Thijsen ziet de titel als een grote waardering en een beloning. “Het is onze missie om merken betekenisvol te maken. We werken hard op basis van een uitgesproken visie, maar uiteindelijk bepalen onze klanten of we de kwaliteit leveren die hen verder brengt. Dat maakt deze prijs ook zo puur: we hebben die nummer één-positie echt te danken aan wat onze klanten van ons vinden.”

Stimulans
Thijsen beseft dat de verwachtingen door deze titel voortaan nog hoger zullen zijn dan ze al waren. “Daar zijn we niet bang voor. Sterker nog: deze prijs stimuleert ons alleen maar om nog harder ons best te doen. We willen nog veel meer merken betekenisvol maken. Bijvoorbeeld met de audit die we onlangs hebben geïntroduceerd. Daarmee bepalen we het vertrekpunt van klanten, en helpen we hen aan de juiste kennis en middelen om hun propositie te gaan leven. Zo blijven we innoveren, zodat we onze klanten steeds verder kunnen brengen.”

Marjon de Lange

Marjon de Lange schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en Het Kontakt-Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app