Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Wakkermans Beeld & Geluid breidt uit met witgoed

Zakelijk 1.609 keer gelezen

BEESD • Wakkermans Beeld & Geluid uit Beesd heeft altijd een grote nadruk gelegd op het aanbieden van kwaliteitsproducten en een uitstekende klantenservice. 

Als gespecialiseerde leverancier van bruingoed apparatuur zijn zij in de regio een betrouwbare partner voor de consument maar ook het bedrijfsleven. Na de aangekondigde bedrijfsbeëindiging van collega Wakkermans Elektro is ervoor gekozen om het assortiment uit te breiden met witgoed apparatuur.

Verkoopadviseur Mario heeft ruim tien jaar ervaring in het adviseren van witgoedapparatuur. Hij staat, samen met eigenaar Erik Sterk, klaar om alle vragen te beantwoorden en de klant te helpen bij het vinden van het juiste product bij de behoeften en budget: 

“We begrijpen dat de aankoop van witgoedapparatuur een grote beslissing kan zijn en we willen ervoor zorgen dat onze klanten volledig geïnformeerd zijn over hun opties. Onze klanten kunnen erop vertrouwen dat we producten van hoge kwaliteit aanbieden. Al onze apparatuur is zorgvuldig geselecteerd op basis van betrouwbaarheid, prestaties en duurzaamheid. De aankoop van huishoudelijke apparatuur is een belangrijke investering is en we willen ervoor zorgen dat onze klanten de best mogelijke opties hebben. Dus of u nu op zoek bent naar een nieuwe wasmachine, droger, koelkast of vaatwasser, we hebben een speciaal samengesteld assortiment aan topmerken waar u uit kunt kiezen.”

Installatie en service aan huis

Naast het leveren van de apparatuur, biedt Wakkermans ook de mogelijkheid voor installatie en service aan huis. “We nemen graag deze taak uit handen van onze klanten, zodat ze zich geen zorgen hoeven te maken over het installatieproces en de juiste werking van de apparatuur. Met onze eigen witgoedmonteur, zodat wij u ook op dit gebied de service kunnen bieden die klanten van ons gewend zijn. Dit betekent dat onze klanten altijd kunnen vertrouwen op onze deskundige service en ondersteuning.”

“Uiteraard zijn wij nog stééds de specialist in beeld- en geluidsapparatuur, dit is tenslotte jarenlang onze passie geweest en dit zal niet verloren gaan. Ons aanbod in televisies is zoals altijd van de hoogste kwaliteit en biedt een ongeëvenaarde kijkervaring. 

Demonstraties

Over de komst van het witgoed wordt in Beesd en omstreken volop gesproken merkt Erik. “We gaan ervoor zorgen dat hier in de winkel straks ook een hoek is waar mensen kunnen zien hoe alles ingebouwd wordt, net als dat we demonstraties met beeld en geluid doen krijgen klanten straks een mooie presentatie van hoe de inbouw van apparatuur er in bijvoorbeeld een keuken uitziet.

Voor Erik is het aftellen tot het moment dat het volledige assortiment in de winkel staat: “Het beste van alles, onder één dak bij een vertrouwd bedrijf met bekende gezichten. Voor ons is dit echt wel een feestje. Daarom kunnen klanten tijdens de jaarmarkt, op 9 juni, weer speciale aanbiedingen verwachten.

www.wakkermans.nl

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app