• De jonge bezoekers kijken ademloos toe.
• De jonge bezoekers kijken ademloos toe. Foto: Aangeleverd

Smaakvolle Open Dag bij Bakkerij Bakker in Herwijnen

Zaak & Zo Fotoseries 1.619 keer gelezen

HERWIJNEN • Bakkerij Bakker uit Herwijnen opende zaterdag 4 november haar deuren voor het publiek tijdens de Open Dag. Het evenement trok honderden bezoekers en bood een kijkje achter de schermen van deze bakkerij.

Tijdens de Open Dag kregen bezoekers de kans om het ambachtelijke bakproces van dichtbij te ervaren. Ze werden rondgeleid in de bakkerij en konden zien hoe de heerlijke kerstbroden, lekkernijen en natuurlijk de crompouce werden bereid, die overigens niet aan te slepen waren. 

Dankbaar voor de opkomst
Daarnaast was er de gelegenheid om te proeven van versgebakken lekkernijen en om vragen te stellen aan de bakkers. De slagroomtaartjes maken voor de kinderen en de chocolade letters versieren waren een doorslaand succes. Vele kindertjes zijn naar huis gegaan met wat lekkers.

“Te leuk om te zien en te doen”. “We zijn verheugd over de geweldige opkomst tijdens onze Open Dag,” vinden Arjan en Dieneke Bakker, het ondernemersstel van Bakkerij Bakker Herwijnen. “Dit evenement stelde ons in staat om onze passie voor ambachtelijk bakken te delen en onze klanten een kijkje achter de schermen te geven. We zijn dankbaar voor de vele opkomst die er was deze dag.”

Bakkerij Bakker bekend om vakmanschap
Bakkerij Bakker Herwijnen staat al jaren bekend om haar hoogwaardige bakproducten en de toewijding aan traditioneel vakmanschap. De Open Dag was een perfecte gelegenheid voor de bezoekers om de bakkers en winkelmeiden achter deze heerlijke creaties te ontmoeten.

Voor meer informatie over Bakkerij Bakker Herwijnen en hun assortiment, kan men terecht op de website www.bakkerijbakker.com of contact opnemen via info@bakkerijbakker.com.

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden