• Jeffrey Kleijn.
• Jeffrey Kleijn. Foto: Jeroen de Bruin / DBRN Fotografie

Asperen-trainer Jeffrey Kleijn (36) overleden

Sport 3.609 keer gelezen

ASPEREN • Asperen-hoofdtrainer Jeffrey Kleijn is maandag op 36-jarige leeftijd overleden. Kleijn was al langere tijd (sinds begin 2021) ernstig ziek. ‘Jeffrey was een oneerlijke strijd aan het voeren. Een strijd waarvan hij wist dat hij die niet ging winnen’, meldt vv Asperen dinsdag op haar clubkanalen.

‘Met het overlijden van Jeffrey verliezen we niet alleen een fantastische trainer, maar ook een fantastisch mens die bij velen van ons zeer geliefd was’.

De medisch uitbehandelde Kleijn hield zelf de regie; al eerder ondertekende hij een euthanasieverklaring. Zijn vader startte vorig jaar een crowfundingsactie, die tienduizenden euro’s opleverde.

Donderdag 2 november leidde Kleijn voor het laatst de training van Asperen 1. Twee dagen later was hij voor het laatste op de club.

In overleg met de familie van Jeffrey Kleijn heeft het bestuur van vv Asperen besloten dat er deze week niet wordt getraind en op zaterdag 18 november niet wordt gevoetbald.

‘Wij gaan met de familie in gesprek op welke manier wij verder op een gepaste manier de laatste eer aan Jeffrey kunnen bewijzen’.

Het clubbestuur roept de leden van vv Asperen op elkaar zoveel mogelijk te ondersteunen. ‘In afwachting van meer nieuws willen we jullie adviseren om elkaar op te zoeken en er voor elkaar te zijn’.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden