• Gertjan Verbeek vertelt over zijn leven en carrière.
• Gertjan Verbeek vertelt over zijn leven en carrière. Foto: Jochem van der Blom

Bijzondere bijeenkomst businessclub voetbalvereniging Beesd Rhelico Combinatie

Sport 807 keer gelezen

BEESD • Afgelopen zomer was het een feit, twee regionale voetbalverenigingen sloegen de handen ineen, vv Beesd en vv Rhelico werden samen: vv BRC (voetbalvereniging Beesd Rhelico Combinatie). 

Donderdag 26 oktober vond een bijzondere bijeenkomst plaats van de businessclub van de kersverse combinatie.

De twee verenigingen gaan sinds afgelopen zomer gezamenlijk verder onder hun nieuwe naam. De reden van de samenwerking is de toekomst visie, grotere clubs en samenwerkingsverbanden zijn meer toekomstbestendig. De samenvoeging betekende ook dat van de beide clubs de businessclubs en sponsoren bij de nieuwe combinatie hoorden.

Netwerken
Om iedereen kennis te laten maken met elkaar en te netwerken had vv BRC onlangs speciaal daarvoor een bijzondere avond georganiseerd. Alle sponsoren van beide voormalige clubs, alle leden van de businessclub van vv Beesd én alle vrienden van vv Rhelico waren uitgenodigd voor een bijeenkomst onder het genot van een hapje en drankje in restaurant de Stapelbakker op landgoed Marienwaerdt, zelf één van de leden van de businessclub.

Grote opkomst
De opkomst was groot er waren ruim honderd aanwezigen. De avond begon met een korte introductie van de nieuwe opzet van vv BRC, er was ook tijd voor een uitgebreid dankwoord aan alle sponsoren.

Gastspreker Gertjan Verbeek
Speciaal voor de avond was als gastspreker Gertjan Verbeek uitgenodigd, voormalig voetballer en trainer, voetbalanalist voor Veronica inside en ESPN. Verbeek nam de aanwezigen aan de hand van foto’s en filmpjes mee in zijn vaak roerige leven en even roerige voetbalcarrière. Hij was onder andere trainer van AZ, van Duitse en Australische clubs, en ooit hoofdtrainer van Feijenoord.

Ontmoetingen
De businessclub van vv BRC komt enkele malen per jaar bij elkaar. De ontmoetingen staan niet alleen in het teken van voetbal, er worden ook bedrijfsbezoeken afgelegd bij de leden, van tijd tot tijd is er een BN-er als gastspreker.
Zie ook: https:\\vvbrc.nl

Marjon de Lange

Marjon de Lange schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en Het Kontakt-Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app