Afbeelding
Foto: Gltc

Ouder-kind toernooi bij GLTC in de hitte

Sport 795 keer gelezen

GELDERMALSEN • Bij de Geldermalsense Lawn Tennis Club (GLTC) vond zondag 10 september het jaarlijkse Ouder-Kind toernooi plaats. 

De jeugdleden konden met vader, moeder, opa, oma, tante, oom of ander familielid tegen elkaar tennissen. Het was warm, heel warm. Daarom werden er voldoende emmers water op de baan gezet, zodat we genoeg verkoeling konden krijgen.

Warming-up

Zoals gebruikelijk werd er gestart met een gezamenlijke warming-up. In de hitte werden er spel- en vaardigheidsoefeningen gedaan, met als afsluiting water gooien. Daarna werd gestart met de wedstrijden. Alle zes banen druk bezet, want er waren 24 koppels die deelnamen. 

Oefenmuur

Wanneer men niet hoefde te spelen, kon men op de vernieuwde oefenmuur proberen punten bij elkaar te slaan. Met hulp en subsidie van Welzijn West Betuwe is er een vernieuwde oefenmuur gerealiseerd. Jeugdleden hebben geholpen om daar een schildering op te maken met mikpunten om het tennisspel te verbeteren. Dat werd zondag dus ook goed geoefend en daar kon men prijzen mee winnen.

Tot slot werd er nog de wedstrijd gespeeld voor de Dennis-Tennis bokaal. De beste jeugdspeler bij de jongens, Oscar, tegen het beste meisje, Thirza. De winnaar is uiteindelijk Oscar geworden, die voor het komende jaar de bokaal naar huis mag nemen.

Afbeelding
Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app