• Koen de Geus.
• Koen de Geus. Foto: Aangeleverd

Volleybal: Heren GO’97 verliezen topper tegen Woerden

Sport 687 keer gelezen

GELDERMALSEN • Meteen aansluitend aan de voetbalwedstrijd Nederland - Ecuador, stond voor de volleyballers van GO’97 de thuiswedstrijd tegen Woerden op het programma. 

Prikballen

Het bleek een wedstrijd te worden om vooral van te leren en verder snel te vergeten. Met een minimale bezetting van zes plus een libero maar zonder vaste spelverdeler Frank Wahl ging de thuisploeg met gastcoach Linda Bakker langs de lijn nog wel goed van start en won de eerste set met 25-23. In het vervolg wisten de gasten uit Woerden met talrijke prikballen steeds vaker de gaten in de verdediging van GO te vinden. Mede hierdoor ontstond enige frustratie aan de kant van GO, waardoor in het vervolg van de wedstrijd zowel de focus als het spelplezier niet altijd optimaal bleken.

Niet goed genoeg

Met achtereenvolgens 18-25, 12-25 en 16-25 trok Woerden de wedstrijd compleet naar zich toe, waarmee het de tweede plaats in de competitie nog steviger in handen heeft. Voor de ploeg uit Geldermalsen kon de conclusie worden getrokken dat het voorlopig gewoon niet goed genoeg is. De volleyballers blijven voorlopig op de derde plaats staan. De eerstvolgende wedstrijd over twee weken is een uitwedstrijd. GO gaat dan op bezoek bij koploper UVV/Sphynx.

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app