• Een gelukkige voorzitter met zijn cheque van de Vriendenloterij.
• Een gelukkige voorzitter met zijn cheque van de Vriendenloterij. Foto: bmfotografie.nl

VriendenLoterij steunt voetbalvereniging Vuren met 5.000 euro

Sport 406 keer gelezen

VUREN • Een bijzondere benoeming van de VriendenLoterij voor voetbalvereniging Vuren. De vereniging is benoemd tot één van de Clubs van de Week en ontvangt daarom eenmalig een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij. VV Vuren gaat het geld gebruiken om de kozijnen van het clubgebouw te vervangen.

Voorzitter Aart Jan de Heus: “We hebben ons opgegeven voor Club van de Week omdat we graag het nodige willen verbeteren aan ons clubgebouw. Zo zijn de kozijnen nodig aan vervanging toe, daar kunnen we dit geld goed voor gebruiken. De winst kwam als een hele grote verrassing en is een fantastische meevaller voor de vereniging!”

‘Clubs van de Week’
Clubs van de Week is door de VriendenLoterij in het leven geroepen om clubs, verenigingen en stichtingen in Nederland een steuntje in de rug te geven. Zij krijgen ieder een bijdrage van 5.000 euro van de VriendenLoterij voor een specifiek doel of een maatschappelijk project voor de club en haar leden. Om voor de titel in aanmerking te komen, kunnen clubs, verenigingen en stichtingen zich aanmelden op www.clubsvandeweek.nl.

Extra financiële steun
Deelnemers van de VriendenLoterij hebben de mogelijkheid om voor een zelfgekozen organisatie mee te spelen. Minimaal 40 procent van de inleg van de deelnemer gaat dan direct naar een eigen gekozen club, vereniging of stichting. Dat kan zijn voor kunst en cultuur via onze culturele partners of voor een van de maatschappelijke organisaties. Dit kunnen ook lokale clubs en verenigingen zijn die de deelnemer een warm hart toedraagt.

Jeroen Wijngaard

Journalist Het Kontakt - West Betuwe

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie