Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Deelnemers genoten van Mud run West Betuwe in het Lingebos

Sport 348 keer gelezen

VUREN • Een kleine 200 deelnemers ging de sportieve uitdaging van de Mud run aan met vrienden, klasgenootjes en familie.

In juni raakten Jeugdsoos de Halte en Welzijn West Betuwe met elkaar in gesprek over een sportieve activiteit voor jeugd in combinatie met ouders. Het spektakel in de modder werd gehouden in het Lingebos tijdens de Nationale Sportweek. 

Parcours

Rennen, klimmen en veel water gingen hand in hand tijdens deze activiteit. Een parcours vol met hooibalen, waterattracties, modder, netten en touwen. Bootcamp school ‘Je moet wel willen’ uit Vuren was aanwezig en verzorgde ook een onderdeel van het parcours.

Medaille

De kinderen beten het spits af met de kidsrun. Nadat zij de medaille in ontvangst namen maakte een aantal kinderen gezonde ‘speedy bites’. Vervolgens gingen de gezinnen van start met de familyrun. Tijdens deze run liep een 3-jarige mee als jongste deelnemer. Ook opa’s en oma’s waren van de partij. 

John van Nieuwaal van de Halte: “Ik denk dat we kunnen spreken van een succes als de kinderen maar blijven vragen om nog een rondje te mogen.”

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie