• Coverorkest Just-M.
• Coverorkest Just-M. Foto: Muziekvereniging Meteren

Just-M! trapt af met ‘HITS 4 YOU’ in Meteren

Nieuws 905 keer gelezen

METEREN • Op zaterdag 13 april organiseert Muziekvereniging Meteren haar jaarlijkse feestavond in het Dorpshuis van Meteren. Het thema van dit jaar is ‘HITS 4 YOU’. De avond start om 20:00 uur met een optreden van M-tastic!, het jeugdpoporkest van de muziekvereniging. Daarna neemt coverorkest Just-M! het over. De toegang is gratis.

De afgelopen maanden riep de muziekvereniging familie, vrienden en andere belangstellenden via sociale media op, hits door te geven die zij graag zouden horen tijdens deze feestavond. Op 13 april wordt bepaald welke nummers gespeeld gaan worden. Het belooft een swingende en verrassende avond te worden.

Druk programma

Voor Just-M! is de feestavond de aftrap van een drukke aprilmaand: Op Koningsdag 27 april speelt Just-M vanaf 10:00 uur op het Marktplein van Geldermalsen. ’s Middags vanaf 16:00 uur speelt de muziekvereniging in Huis op Hemert, tijdens het ‘Wilde Westen’ Oranjefeest van Oranje Comité Ophemert. Op zondag 28 april, is Just-M! vanaf 14:00 uur te horen en zien tijdens het Oranjefeest in de feesttent van Buurmalsen.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden