Afbeelding
Foto: 123rf.com

Modeshow en winkelen 60+ in de Burcht van Haeften

Nieuws 694 keer gelezen

HAAFTEN • Vrijwilligers van de Burcht van Heaften organiseren op donderdag 14 maart 2024 een gezellige ochtend voor 60-plussers.  Ze starten met koffie en iets lekkers, dan volgt een kleine modeshow, daarna kan iedereen die dat wil winkelen en nog een kopje koffie drinken.

Medewerking van ondernemers
Ondernemers die enthousiast deelnemen aan deze ochtend zijn: Van Jean (kleding), Van ’t Hartjes (ansichtkaarten en bedrukte tassen), Drogisterij Mireille (verzorgingsproducten), Nature’s Colour (natuurlijke sieraden met bloemen), Matching Looks (tasjes en sjaals, modeaccessoires ), Kaasboerderij de Buitenhoeve (lekkernijen) en de Bosrank (bloemen en plantjes). Mariska (vrijwilliger) verzorgt een heuse nagelstudio.

Activiteiten voor ouderen
Deze workshop is onderdeel van de activiteiten die maandelijks voor ouderen georganiseerd worden in de Burcht door met name vrijwilligers via de Burcht en team welzijn West Betuwe. Al eerder waren dit een kookworkshop, schilderen en een muziekochtend. Aanmelden voor deze ochtend kan via info@burchtvanhaeften.nl of via Janneke op telefoonnummer 06-23671614.

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden