• Kom kennismaken met de CU West Betuwe bij Tante Leen in Geldermalsen.
• Kom kennismaken met de CU West Betuwe bij Tante Leen in Geldermalsen. Foto: stockfoto

ChristenUnie West Betuwe op bezoek in Geldermalsen op donderdagavond 29 februari

Nieuws 900 keer gelezen

GELDERMALSEN • De ChristenUnie West Betuwe gaat op donderdagavond 29 februari in ontmoetingshuis Tante Leen in gesprek met inwoners van Geldermalsen (adres: Rijksstraatweg 17). Inwoners kunnen tussen 19:30 en 20:30 uur binnenlopen, meepraten en hun vragen voorleggen. Iedereen is van harte welkom. 

Vragen stellen
Inwoners van Geldermalsen kunnen vragen kwijt over bijvoorbeeld voorzieningen in het dorp, gemeentelijke ondersteuning van verenigingen,  verkeersveiligheid of woningbouw.

In gesprek met bewoners
De gemeenteraadsleden en bestuursleden van ChristenUnie West Betuwe bezoeken regelmatig één van de 26 kernen in West Betuwe, om in gesprek te gaan met inwoners. Alle inwoners zijn daarbij van harte welkom. De raadsleden nemen wat zij gehoord hebben vervolgens mee in hun overleggen over die onderwerpen, zodra die weer op de agenda staan.

Actieve ondersteuning
De partij vindt het belangrijk om wat zij hoort onder de aandacht te brengen van de gemeenteraad en het gemeentebestuur. Zo kan de gemeente naast mensen staan en hen actief ondersteunen.

Daarom is de partij warm voorstander van kerngericht werken, met bijvoorbeeld de kernbudgetten, de aandacht voor dorpshuizen en scholen in alle kernen en steun voor verenigingen. De partij zet zich hier op veel manieren voor in. 

Meer informatie:
Anne van Rossum, fractievoorzitter, Anne.van.rossum@GemeenteRaad.WestBetuwe.nl en 06 21954350.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden