• Optreden van Nieuw Leven tijdens de kerstfair twee maanden geleden.
• Optreden van Nieuw Leven tijdens de kerstfair twee maanden geleden. Foto: Minke van der Meer

Duo-concert in Haaften door muziekvereniging, pop- en rockkoor en leerlingenorkest

Nieuws 1.264 keer gelezen

Haaften • Muziekvereniging Nieuw leven geeft zaterdag 2 maart samen met pop- en rockkoor The EZvoices  weer haar jaarlijkse winterconcert in de Burcht van Haeften. Ook het leerlingenorkest van Nieuw leven doet weer mee. 

Leerlingenorkest
Het leerlingenorkest uit Haaften bestaat uit mensen tussen de acht en achtenvijftig jaar, die nog leerling zijn, maar ondertussen bedreven genoeg zijn om een mooi stukje muziek aan u te laten horen.

Pop- en rockkoor
Na het leerlingenorkest, is pop- en rockkoor The EZvoices uit Haaften aan de beurt. Het koor ‘The EZvoices’ is hét pop / rock koor van Haaften en omstreken. De vocalisten van de fanatieke, gezellige club zingen originele nummers; swingend en groovy en zeker ook mooie ballads. Engels- en Nederlandstalig.

Harmonieorkest
Na de pauze kan men luisteren naar het harmonie-orkest van Nieuw Leven. Sinds afgelopen zomer staat dit orkest onder de enthousiaste leiding van Jan Wessing. Onder zijn leiding heeft het orkest een nieuwe ontwikkeling doorgemaakt. Men kan onder andere luisteren naar allerlei stijlen muziek, van Doe Maar tot Amy Winehouse en van dixieland tot Disney.

Groeimodel
Nieuw Leven is een van de weinige harmonie-orkesten in de regio die groeien. Dat hoort u onder andere aan het enthousiasme van de muzikanten.

Het concert is op zaterdag 2 maart begint om halfacht. De zaal gaat open om 19:00 uur.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden

Download onze app

Heb jij de app van Het Kontakt al?

Al het nieuws uit jouw regio
Direct op de hoogte
Gratis downloaden