Afbeelding
Foto: nl.123rf.com

Filmvoorstelling Alzheimer Trefpunt West Betuwe: ‘Men wist de volledige zaal stil te krijgen’.

Nieuws 548 keer gelezen

GELDERMALSEN • Op woensdagavond 29 november werd de theaterzaal in de Pluk, door Alzheimer Trefpunt West Betuwe, omgetoverd tot filmzaal. In samenwerking met Stichting Lingefilm werd deze avond de film Supernova getoond.

In de aanwezigheid van 75 geïnteresseerde bezoekers werd de film positief ontvangen. “Een zeer indrukwekkende en aangrijpende film over de impact van Alzheimer op zowel degene die de diagnose krijgt als zijn/haar naasten.” 

“Hiermee wist de film de volledige zaal stil te krijgen”, aldus Leonie Bathoorn. Zij is consulent Ouderen bij Welzijn West & Coördinator Alzheimer Trefpunt West Betuwe. De reacties uit de zaal waren na tijd dan ook lovend.

Afsluiter van het jaar
Met deze trefpuntavond als afsluiter van het jaar kan Alzheimer Trefpunt West Betuwe tevreden terugkijken op 2023. Momenteel wordt er ook alweer hard gewerkt aan een programma voor 2024. Zodra hier meer over bekend is, zal de organisatie hier verdere berichtgeving over doen.

Mochten er vragen zijn over het Alzheimer Trefpunt of andere zaken rondom dementie, kan men contact opnemen met Leonie Bathoorn via het mailadres l.bathoorn@alzheimervrijwilligers.nl of via het telefoonnummer 06-38095381.

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app