• Medewerkers van de voedselbank zijn blij met de kado's.
• Medewerkers van de voedselbank zijn blij met de kado's. Foto: Rotary club Geldermalsen

Rotary club Geldermalsen helpt Sinterklaas

Nieuws 555 keer gelezen

REGIO • Rotary Club Geldermalsen heeft deze week de handen ineengeslagen om tijdens Sinterklaas een lichtpuntje te bieden aan kinderen die opgroeien in armoede. In de aanloop naar het sinterklaasfeest heeft de club ervoor gezorgd dat deze kinderen niet vergeten worden.

Door samen te werken met Kinderzwerfboek, heeft Rotary Club Geldermalsen pakjes met speelgoed en zwerfboeken naar Voedselbank Rivierenland gebracht. Deze cadeaus zijn bedoeld om te garanderen dat ook deze kinderen het Sinterklaasfeest kunnen vieren met alle vreugde die daarbij hoort.

“Elk kind verdient een glimlach, vooral tijdens Sinterklaas,” zei voorzitter Christophe Thole van de Rotary club. “We zijn blij dat we kunnen helpen om het feest ook voor deze kinderen mogelijk te maken.”

De Voedselbank speelt een cruciale rol in het verdelen van de geschenken en zorgt ervoor dat deze bij de juiste gezinnen terechtkomen, zodat op 5 december elk kind met verwondering zijn of haar schoentje kan uitpakken.

Deze actie van de Rotary Club Geldermalsen is een voorbeeld van gemeenschapszin en de kracht van samenwerking in de regio. Het laat zien dat met een beetje extra inspanning, we allemaal een verschil kunnen maken in het leven van een ander.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app