Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Toneelgroep T-jater uit Geldermalsen brengt kerstvoorstelling ‘The Christmas Candles’

Nieuws 457 keer gelezen

GELDERMALSEN • Toneelgroep T-jater uit Geldermalsen brengt haar jaarlijkse kerstvoorstelling ‘The Christmas Candles – Alles in het licht’ op vrijdag 22 december. 

Elk jaar is er onder deze titel een nieuwe voorstelling met een nieuw verhaal. 

Het is een voorstelling waarin het Dickens-verhaal over Scrooge verteld wordt in licht, geluid, muziek en theater. Het is ook een lichtshow die het Lingepark in Geldermalsen vanaf 20:00 uur met licht, laser en projecties omtovert in een lichtpark.

Nieuwe vormen
T-jater is altijd op zoek naar nieuwe vormen om theater te maken en theater naar buiten te brengen. Letterlijk ook, want T-jater staat bekend om zijn locatievoorstellingen. Daarom is er dit jaar gekozen voor een voorstelling in het Lingepark, waarin licht de hoofdrol speelt, muziek de belangrijkste bijrol en theater de details invult.

Gratis toegankelijk
De voorstelling ‘The Christmas Candles – Alles in het Licht’ in het Lingepark in Geldermalsen is gratis toegankelijk. De voorstelling begint om 20:00 uur en duurt een uur.

Advies aan het publiek is om zich warm te kleden en een deken mee te nemen voor extra warmte. Meer informatie is te verkrijgen via info@toneelgroep-t-jater.nl of telefonisch via 06 – 14 64 60 82.

Christine Kieviet

Redactiecoördinator van Het Kontakt-West Betuwe, Het Kontakt-Tiel en Het Kontakt-Culemborgse Courant

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app