Afsluiting Muziek Expeditie samen met het Instaporkest van MPM
Afsluiting Muziek Expeditie samen met het Instaporkest van MPM Foto: Co van Leeuwen

Feestelijke afsluiting Muziek Expeditie MPM

Nieuws 1.192 keer gelezen

GELDERMALSEN • Donderdag 16 november werd de Muziek Expeditie van MPM feestelijk afgesloten in de Sleutel in Geldermalsen. Samen met het Instaporkest gaven de kinderen van de Muziek Expeditie een spetterend concert voor een volle zaal. 

De kinderen van de Muziek Expeditie lieten horen wat ze de afgelopen weken geleerd hebben. Trots zongen zij de liedjes en lieten horen wat ze al konden spelen op de verschillende instrumenten en speelden met elkaar een slagwerkstuk.

Ook voor het Instaporkest was het hun eerste optreden voor publiek. Zij lieten horen hoe mooi samenspel is ook met nog maar een paar maanden leservaring.

Diploma overhandigd
Muziekdocent Aria Stoops overhandigde hen daarna een mooi diploma en iets lekkers waarna zij een daverend applaus van het enthousiaste publiek in ontvangst namen.

In januari start MPM met Muziek Expeditie 2; het Mini Orkest. Deze cursus is bedoeld voor kinderen van zeven en acht jaar. Gedurende tien weken leren zij, al spelend op het instrument van hun keuze, meer over muzieknoten, ritmes, samen spelen en natuurlijk dit instrument zo mooi mogelijk bespelen.

Instrumenten bespelen voor volwassenen
Ook voor volwassenen is er bij MPM de mogelijkheid om een instrument te leren bespelen. Kom meedoen met het Ontdek je Talent Orkest van MPM.

Deze laagdrempelige cursus bestaat uit tien lessen en start in Januari. MPM zorgt voor lesmateriaal en een instrument. Meer info op www.prinsesmarijke.nl

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app