Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Extra voorstelling van De grote sinterklaasfilm bij Lingefilm

Nieuws 504 keer gelezen

GELDERMALSEN • Lingefilm heeft een extra voorstelling van De grote sinterklaasfilm ingelast op woensdag 29 november. De kaarten voor eerder genoemde data zijn inmiddels uitverkocht. 

In De Grote Sinterklaasfilm en de Strijd om Pakjesavond wil Sinterklaas zijn verjaardag royaal vieren. Hij komt dit jaar namelijk voor de honderdste keer naar Nederland en dat is reden voor een groot feest. Zo wil hij dat ieder kind in Nederland dit jaar een extra cadeautje krijgt. Robbie Reuzel, die ook op vijf december jarig is, is woedend op Sinterklaas. 

Hij wil dat Sinterklaas pakjesavond op een andere avond viert. Daarom wil hij Sinterklaas uitschakelen met een slim plannetje. Wat nu als hij nu eens Sinterklaas wordt? Dan kan hij Pakjesavond afschaffen en lekker zijn eigen feestje bouwen… En daar zijn de Pieten het natuurlijk helemaal niet mee eens. Komen zij op een goed plan om de avond van de cadeautjes te redden? 

De film is te zien bij Lingefilm, gevestigd in De Pluk aan de Rijksstraatweg 64 in Geldermalsen. De kaartjes van zondag 26 november zijn uitverkocht. Op woensdag 29 november om 14.30 uur is een extra voorstelling van deze film ingelast. Check de website: www.lingefilm.nl

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app