• Er zijn nog plaatsen vrij in de bus die een tour gaat maken langs ontmoetingsplaatsen in de regio.
• Er zijn nog plaatsen vrij in de bus die een tour gaat maken langs ontmoetingsplaatsen in de regio. Foto: aangeleverd

Reis mee door de regio met de dorpshuizentour Rivierenland

Nieuws 502 keer gelezen

REGIO • Leefbaarheidsalliante Gelderland organiseert op woensdag 29 november een dorpshuizentour door de regio. De dorpshuizentour richt zich op mensen die betrokken zijn ontmoetingsplekken. Er zijn nog plaatsen vrij. 

Tussen tussen 09.30 - 17:00 uur reist de touringbus langs Dorpshuis Tricht, buurthuis Bolderburen in Culemborg en buurtvereniging De Breipot in Ommeren. Zij vertellen over hun vrijwilligers, diversiteit aan doelgroepen en verduurzaming van hun pand (inclusief gratis lunch). 

Kijkje in de keuken
De tour is bedoeld voor mensen die betrokken zijn bij een dorps-- of buurthuis in Gelderland, die graag eens willen zien hoe andere ontmoetingsplekken omgaan met uitdagingen van deze tijd. Men krijgt een kijkje in de keuken bij drie inspirerende ontmoetingsplekken in Rivierenland en wissel unieke ervaringen uit met andere deelnemende dorps- en buurthuizen.

Vertrekt vanaf station Geldermalsen (tevens eindpunt). Gratis deelname, aanmelden via: https://wwwhttps://www.leefbaarheidsalliantie.nl/workshop/dorpshuizentour/

Marjon de Lange

Marjon de Lange schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en Het Kontakt-Tiel

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app