Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Sinterklaas komt op 25 november naar Geldermalsen

Nieuws 1.446 keer gelezen

GELDERMALSEN • Sinterklaas komt weer in Geldermalsen aan. Op zaterdag 25 november om 12.00 uur zal hij weer voet aan wal zetten. 

De aankomst is in het Lingepark waarnaar hij te voet zal gaan naar het Marktplein in Geldermalsen. Daar zal een sinterklaasfeest zijn met een meet and greet en dansoptredens.

De sint zal ontvangen worden door Burgemeester Stoop die hem zal opwachten in het Lingepark. De burgemeester laat weten dat hij verheugd is om sinterklaas weer in Geldermalsen welkom te mogen heten. Hij heeft beloofd er alles aan te doen om het verblijf van sinterklaas met zijn pieten zo fijn mogelijk te maken. 

Muziek en pepernoten
Zaterdagmiddag zal Dansstudio 24 enkele optredens geven voor alle kinderen en natuurlijk voor de pieten. Daarnaast zal het Kappellek voor de muzikale omlijsting zoeken.

Sinterklaas zorgt deze dag voor voldoende pieten en neemt ook nog pepernoten en kleurplaten mee. En in de avond mag iedereen thuis zijn of haar schoen zetten.

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app