Afbeelding
Foto: Aangeleverd

Nieuw sponsorcontract voor 3 jaar tussen VV ASH en ING

Nieuws 1.868 keer gelezen

HELLOUW • VV ASH gaat een samenwerking aan voor drie jaar met ING. Het nieuwe sponsorcontract is per 1 augustus ingegaan. 

ING gaat in totaal 625 amateurvoetbalverenigingen sponsoren. VV ASH is blij met het vertrouwen van ING om de komende drie jaar te werken aan de groei en de ontwikkeling van het amateurvoetbal. 

Trots op de samenwerking

Voorzitter Nellie Donker: “We zijn ontzettend trots op de nieuwe samenwerking met ING, juist in deze tijd. Met behulp van de sponsoring door de bank kunnen wij (nog meer) activiteiten organiseren, breder dan voetbal, voor onze meisjes/dames elftallen. We kijken uit naar een mooie samenwerking met ING in de komende jaren.”

“Iedereen die dat wil, moet kunnen voetballen. Daarom blijft ING zich samen met de amateurvoetbalverenigingen onverminderd inzetten voor de ontwikkeling en groei van het amateurvoetbal, in het bijzonder het meiden- en vrouwenvoetbal.”

Belang voor de samenleving

“Naast de actieve bijdrage die we gezamenlijk leveren aan het Niemand Buitenspel-programma om zo voetbal ook toegankelijk te houden voor mensen die het financieel moeilijk hebben. Daarin is de samenwerking met vv ASH en andere clubs essentieel en bevestigt eens te meer hoe belangrijk amateurvoetbal is voor onze samenleving,” zegt Steffen van Iersel, manager Sponsoring & Events bij ING.

Elly van Kuilenburg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app