• Werk van Ineke van Schijndel
• Werk van Ineke van Schijndel Foto: Aangeleverd

Expositie Ineke van Schijndel in Stroomhuis Neerijnen

Nieuws 832 keer gelezen

NEERIJNEN • In het Stroomhuis Neerijnen is de expositie van Ineke van Schijndel te zien. De expositie vindt plaats van 5 tot en met 29 oktober. 

Het Stroomhuis is geopend op donderdag en vrijdag van 13.30 tot 16.30 uur en op zaterdag en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Het is toegankelijk voor mindervaliden.

Ineke van Schijndel

Altijd tekende en schilderde Ineke graag. Na haar studies “textiel” en “handvaardigheid” heeft zij zich helemaal toegelegd op het schilderen. In Nederland, Spanje en Frankrijk volgde zij schildersopleidingen en bezocht daarna van 1999 tot 2002 de Kunstacademie  in Trier, waar het schilderen naar levend model centraal stond. 

Bijna elke jaar gaat zij terug naar de kunstacademie in Trier om verdere studies te volgen. Haar werk wordt steeds abstracter. In Trier ontmoette zij drie andere beeldend  kunstenaars, sinds 2000 vormen zij de Baussant-groep. In 2000 begon zij haar eigen bedrijf Artivans. 

Open voor nieuwe invloeden

Gedreven door de wil zich te ontwikkelen en haar werk te verdiepen, staat zij steeds open voor nieuwe invloeden.  De voortdurende communicatie met geïnteresseerden en collega-kunstenaars is voor haar inspirerend en belangrijk. zij laat zich dan ook zeker niet opsluiten in één bepaalde stijl. Meer informatie: www.inekevanschijndel.exto.nl.

Elly van Kuilenburg

Elly van Kuilenburg schrijft als journalist voor Het Kontakt-West Betuwe en incidenteel ook voor de andere Betuwse titels van Het Kontakt

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app