• Voor een goed gesprek kan men terecht bij Ixta Noa.
• Voor een goed gesprek kan men terecht bij Ixta Noa. Foto: Aangeleverd

Ixta Noa biedt luisterend oor

Nieuws 1.496 keer gelezen

HAAFTEN • Omgaan met een psychisch moeilijke periode kan zwaar zijn helemaal alleen. Vanaf september is het mogelijk om wekelijks binnen te lopen voor een gesprek en steun bij de Burcht van Haeften in Haaften. 

Op zo’n middag zijn altijd twee ervaringsdeskundige vrijwilligers aanwezig voor een luisterend oor of gewoon een kopje koffie of thee. Ook wordt er regelmatig een thema-avond georganiseerd waar informatie wordt gegeven over specifieke onderwerpen rondom psychische kwetsbaarheid en kan men hierover in gesprek gaan met de aanwezigen. 

Steeds andere locatie

Deze thema-avonden zullen wisselend door de 26 kernen van West Betuwe gehouden worden zodat iedereen de mogelijkheid heeft om deze avonden bij te wonen.

Gewoon binnen lopen

Ixta Noa is een organisatie waar mensen hun eigen ervaring met psychische kwetsbaarheid en herstel inzetten om anderen te ondersteunen. Dit doet men door een veilige plek te creëren waar iedereen die hier behoefte aan heeft terecht kan voor een gesprek. Iedereen kan gewoon binnenlopen zonder aanmelding en er zijn geen kosten aan verbonden.

Wekelijkse inloop

Vanaf 11 september is de inloop wekelijks open op maandag van 13:30 tot 16:30 uur in de Burcht van Haeften, Vredeplein 1, 4175 HA Haaften. Voor meer informatie: www.ixtanoa.nl. Ixta Noa werkt samen met Rivierenland Herstelt.

Elly van Kuilenburg

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app