Afbeelding
Foto: Henk van der meijden vandermeijdenphotography

Terugblik: een culinaire en muzikale reis om de wereld

Nieuws 980 keer gelezen

NEERIJNEN • Op zaterdag 16 september vond de tweede editie van het Wereld Food & Music Festival plaats op het knusse plein bij Kasteel Neerijnen en wat was het een feest. 

Ruim twee duizend bezoekers kwamen proeven, niet alleen van de diversiteit van de keukens en de muziek, maar ook van de sfeer. Het was gemoedelijk, gezellig en er was een grote saamhorigheid. Jong en oud genoot, precies zoals het bedoeld was. Allerlei nationaliteiten en culturen waren vertegenwoordigd in de keukens, op het podium, en qua bezoekers.

Een gezellig samenzijn

Iedereen zat gemoedelijk bij elkaar aan de lange tafels om te genieten van dat, wat toch het meest verbindt: lekker eten en muziek. Zelfs de keukens gingen bij elkaar proeven, muzikanten bleven na het optreden hangen, omdat ze het gezellig vonden en er werd volop gedanst.

De kinderen konden deelnemen aan een dansworkshop van Studio 24 of een djembe workshop van Bruce van Mulier en Kindercrea uit Beesd had een knutselhoek. Handjes werden kunstzinnig versierd met henna door Chaan en menig kindergezichtje werd omgetoverd in een vlinder of poezensnoet door grimeuse Elly van Doorn. 

Fantastische dag

Met grote dank aan alle vrijwilligers en sponsoren kijkt de organisator Dichter bij Huis in West Betuwe heel tevreden terug op een fantastische dag.

Stuur jouw foto
Mail de redactie
Meld een correctie

Download onze app